Olsthoorn-Kroniek

In de Olsthoorn-Kroniek van januari 2010 las ik met veel plezier het volgende artikel, van een abonnee van de Kroniek en ver familielid Gijs Olsthoorn. Ik citeer:

Graag wil ik ingaan op ‘t stukje over Miek Olsthoorn-van Rest. Zij heeft een boek geschreven : “Mijn hemel op aarde”. Eén exemplaar van de Engelse versie gaat naar de Oxford University voor een studie naar het hoe en waarom van mensen die zeer gelovig zijn opgevoed later tot ongeloof komen. Ik vind dit onderwerp fascinerend. Steeds meer mensen beseffen dat een geloof als “de waarheid” niet bestaat. Toch is er juist in deze tijd veel behoefte aan liefde, respect en zingeving. Er is behoefte aan gezelligheid en warmte en menselijkheid.

Gods Koninkrijk op aarde is geen stand-by, maar een evolutie. Geloven is persoonlijk, maar een menselijke traan is universeel. Ik denk dat de geestelijke voeding uit ‘t boek van Miek Olsthoorn kan bijdragen aan een meer volwassen wereld.

 

In dezelfde kroniek schreef de redactie:

Ieder die geïnteresseerd is in het boek van Miek Olsthoorn-van Rest met de titel “Mijn hemel op aarde” wil ik graag doorverwijzen naar haar website   Hier legt Miek op een heel fijne, gevoelige manier uit wat haar reden was om dit boek te gaan schrijven. Ook is haar boek via deze site te bestellen. Het adres van haar website is: www.olsthoorn-vanrest.nl

One Response to “Olsthoorn-Kroniek”

Plaats een reactie